Reunió a la Hoffman assegura a TV3 que el Mobile del 2021 es farà tot i la Covidper "salvar tot el que es pugui" del Mobile World Congress
Un treballador amb mascareta passa per davant d'un cartell de l'MWC (Reuters)

Hoffman assegura a TV3 que el Mobile del 2021 es farà tot i la Covid

El màxim responsable del saló diu que, si no es pot celebrar la primera setmana de març, es farà "en un o altre moment de l'any"

Laia de la RibaActualitzat

El màxim responsable del Mobile World Congress, John Hoffman, ha parlat aquest dimecres sobre els plans de futur del congrés a Barcelona. Després de la cancel·lació del congrés el febrer passat, a causa del coronavirus, es van posar a treballar per a l'edició de l'any vinent. 

Per a Hoffman, conseller delegat de la GSMA, que organitza el congrés, molt probablement serà una edició diferent, però se celebrarà:

"El saló no es cancel·larà. Si les opinions dels científics, dels polítics i fins i tot raons legals diuen que no és possible fer el congrés la primera setmana de març, se celebrarà en algun altre moment de l'any."


Tot i els dubtes que havien mostrat algunes empreses pel risc d'una altra anul·lació, Hoffman assegura que una bona part de l'espai de la Fira ja està reservat. 

"La resposta ha estat extremadament positiva. Hem tornat a reservar el 80% de l'espai per a l'any vinent, per al MWC21, i tenim el 75% del top de les 100 principals companyies del sector que ja han signat contracte per ser presents al congrés."

La suspensió del Mobile del 2020 va generar molts interrogants sobre les conseqüències econòmiques de la decisió.

John Hoffman, durant l'entrevista a TV3

Els organitzadors de l'MWC van donar l'oportunitat de retornar els diners de les entrades als assistents, i als expositors se'ls va oferir o bé retornar els diners, en alguns casos, o bé importants descomptes per als propers tres anys, a més a més de mantenir les tarifes de l'edició del 2019.

El certamen del sector de les tecnologies que se celebra a Barcelona va ser un dels primers grans esdeveniments mundials que es va suspendre a causa de la pandèmia del coronavirus. El degoteig d'anul·lacions de les empreses davant la por del virus, que es començava a propagar, va provocar que l'organització cancel·lés l'edició que s'havia de celebrar entre el 24 i el 27 de febrer.

Dos mesos després de suspendre's l'edició d'enguany, el Mobile World Congress va prorrogar un any més el seu compromís amb la ciutat de Barcelona, fins al 2024.

ARXIVAT A:
Mobile World Congress
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut