Toronto

La càmera d'una galeria d'art de Toronto capta el robatori d'una obra de Banksy

L'exposició "L'Art de Banksy" es presenta com la més gran que s'ha fet mai sobre l'artista

RedaccióActualitzat

Una de les càmeres de seguretat ha captat el moment en què roben una de les obres d'art de l'exposició "L'Art de Banksy" a Toronto, al Canadà.

 

 

La policia de Toronto ja està investigant els fets. Aquesta exposició, que es presenta com la més gran que s'ha fet mai sobre l'artista amb 80 obres de col·leccions privades que inclouen escultures, serigrafies, pintures i peces multimèdia.

 

 

L'obra és "Trolley Hunters", està valorada en uns 30.000 euros i mostra tres homes de la prehistòria contemplant atemorits 3 carrets de supermercat.  

 

 

Amb més de 35 milions de dòlars en art, " L'Art de Banksy", està comissariada per Steve Lazarides, l'antic gerent de l'artista, que s'absté de revelar la seva identitat i no apareix en públic.

 

 

L'exposició inclou la famosa pintura coneguda com "Girl and Balloon" i el controvertit treball "Laugh Now", una enginyosa peça que representa un mico amb un cartell penjat al coll amb les paraules: "Rieu ara, però un dia manaré jo ".

Banksy és un pintor, grafista i activista social, considerat un dels artistes de grafiti polítics més importants del món.

Anar al contingut