Els dos gossos vivien entre excrements i orins sense sortir mai del petit pati (Guàrdia Civil/Seprona)ona)

Rescaten dos gossos tancats en condicions pèssimes a Santa Margarida de Montbui

La Guàrdia Civil ha traslladat els animals a un centre caní i ha denunciat els propietaris del pis, que hi anaven només un cop per setmana

El Servei de Protecció de la Natura de la Guàrdia Civil (Seprona) ha rescatat dos gossos que estaven tancats i mal atesos en un petit pati interior d'un pis a Santa Maria de Montbui, a l'Anoia.

Els veïns de l'immoble van denunciar la situació dels animals a l'Ajuntament, que va alertar la Guàrdia Civil. Els gossos, de raça creuada amb bòxer, estaven en condicions pèssimes. El pati del pis, on no vivia ningú de forma permanent, estava brut d'excrements i orins, no hi havia un recer on els animals es poguessin aixoplugar, i les dimensions eren insuficients per moure's.

Segons els veïns, només un cop per setmana venien a atendre els gossos, que no treien mai a passejar, i sovint eren els veïns els que els donaven menjar i aigua.

La Guàrdia Civil del Seprona de Manresa, que va acudir al pis el passat 27 de novembre, van aixecar acta per un incompliment de les condicions de benestar animal que s'han denunciat A l'ajuntament. Els gossos han estat traslladats a un centre caní per a la seva recuperació.

 

ARXIVAT A:
Maltractament animalGuàrdia Civil
Anar al contingut