Rescatat amb helicòpter un escalador ferit per un llamp al Pedraforca
Trasllat de l'escalador ferit al Pedraforca (Bombers de la Generalitat)

Rescatat amb helicòpter un escalador ferit per un llamp al Pedraforca

RedaccióActualitzat

A un escalador ferit per un llamp, l'han hagut de rescatar els Bombers de la Generalitat al Pedraforca. S'han activat dos helicòpters, a més de tres dotacions terrestres. Ha estat pels volts de les quatre de la tarda.

L'aparell ha aterrat al camp de futbol de Gósol, on han traslladat el ferit a un altre helicòpter, en aquest cas del SEM. Als companys de l'escalador, també els han evacuat pel mal temps.

 

El 15 de juny, un excursionista va morir al Pedraforca. Era un home de 67 anys veí de Calders. Els Bombers van activar un helicòpter per evacuar-ne el cos.

Aquest dimarts, els Bombers van acabar amb èxit un rescat molt complicat, malgrat que la vida de les persones afectades no corria perill. Un home i el seu gos van quedar atrapats aquest dimarts en sortir de l'N-152 i caure al riu Ter a Ripoll. Els Bombers van activar l'helicòpter de rescat.

Aquest diumenge, van haver de fer sis rescats: a Cornudella de Montsant (Priorat), Begur (Baix Empordà), Riu de Cerdanya (Baixa Cerdanya), Arenys de Munt (Maresme) i Collbató (Baix Llobregat).

A Cornudella de Montsant van activar una dotació terrestre per atendre una senderista que va caure per un marge d'un metre i mig d'alçada, en una zona pròxima al Pantà de Siurana. A Begur, van rescatar una persona que va caure a la zona de roques de la cala Illa Roja, a Begur.

També per caigudes, van rescatar un excursionista que baixava del Moixeró, a Riu de Cerdanya, una dona al camí de Lourdes, a Arenys de Munt, i finalment una persona al camí de les Bateries, a Collbató.

I dissabte, van rescatar un motorista que es va estimbar mentre circulava per una pista forestal a la zona de Mare de Deu del Coll, a Osor. Va caure per un desnivell d'uns 15 metres i va anar a parar al riu.

Rescat del motorista a Osor (Bombers de la Generalitat)
ARXIVAT A:
Bombers
Anar al contingut