Vista general de la muntanya del Pedraforca

Mor un excursionista de 67 anys en un accident de muntanya al Pedraforca

També al Pedraforca, els Bombers han rescatat un excursionista que ha patit un atac d'angoixa

Redacció/ACNActualitzat

Un home de 67 anys veí de Calders ha mort aquest dilluns en un accident de muntanya al Pedraforca, segons han informat els Bombers. A un quart de quatre de la tarda, han rebut l'avís de part d'un particular que informava de la presència del cos a la zona del segon pic gran, el que es coneix com Pollegó inferior.

Els Bombers hi han enviat un helicòpter que ha evacuat el cos després que l'autoritat judicial ho ordenés. En l'evacuació també hi han treballat efectius del Servei de Muntanya i patrulles de l'àrea bàsica policial de Berga dels Mossos d'Esquadra.

 

 

Rescat d'un excursionista amb un atac d'angoixa

Una hora abans, i també al Pedraforca, els Bombers han rescatat un home de 29 anys, veí de Santa Coloma de Gramenet, que ha patit un atac d'angoixa i no podia continuar l'activitat.

Efectius del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) s'han desplaçat en helicòpter fins al lloc on hi havia l'excursionista amb la col·laboració de l'Equip de Rescat i Intervenció (ERI) del SEM. Un cop han pogut calmar l'excursionista, l'han portat fins al pàrquing on tenia el vehicle aparcat i no ha fet falta traslladar-lo a cap centre sanitari.

ARXIVAT A:
Bombers
Anar al contingut