Reis que cauen a l'aigua o del camell, o altres que van sense mascareta: anècdotes reials
Els reis d'Orpesa han tingut una accidentada arribada per mar

Reis que cauen a l'aigua o del camell, o altres que van sense mascareta: anècdotes reials

Ha passat a Orpesa, a Elda, a Guadix i a Igualada, on dos dels Reis d'Orient no s'han posat la mascareta obligatòria

RedaccióActualitzat

Els Reis d'Orient fan sempre grans esforços per portar regals i il·lusió a nens i grans a tot arreu, i aquest any, el segon de la pandèmia, s'han hagut d'esforçar encara més.

I en alguns casos aquest dimecres aquests esforços els han passat factura, tot i que per sort gairebé cap no ha pres mal.

Per exemple a Orpesa, a la comarca de la Plana Alta, al País Valencià, els Reis han arribat per mar i una onada els ha llançat a l'aigua quan eren a punt d'arribar a la platja:

A Elda, a la comarca del Vinalopó Mitjà, també al País Valencià, ha estat el rei Gaspar el que ha tingut un incident: el camell en què anava ha patinat, i tots dos han acabat a terra.

Segons els cronistes de les xarxes socials, però, cap dels dos ha pres mal i han pogut continuar la cavalcada:

 

Pitjor li ha anat a un dels Reis que ha cavalcat a Guadix, a Granada: ha caigut de la carrossa i l'han hagut de portar a l'hospital perquè s'ha trencat un canell.

Ha passat al principi de la cavalcada, i ha calgut substituir el Rei ferit per una altra persona perquè pogués continuar.

A qui no han substituït és a un os polar que ha desfilat per Cadis amb el cap mig penjant. La imatge s'ha fet viral a la xarxa:

 

I a Igualada no ha passat res de semblant, però hi ha hagut una certa polèmica perquè dos dels Reis, Melcior i Gaspar, no s'han posat mascareta, malgrat que els protocols de Salut hi obligaven:

 

 

 

ARXIVAT A:
Nadal
Anar al contingut