Madrid

Rajoy demana que se solucioni "la situació d'interinitat prolongada" al govern pel nomenament de Clos

El president del PP, Mariano Rajoy, ha afirmat que li agradaria que la "situació d'interinitat prolongada" del govern "es resolgui aviat" i, en aquest sentit, ha preguntat a José Luis Rodríguez Zapatero "qui és el ministre d'Indústria". Després d'haver criticat Montilla, de qui ha dit que no se n'ha d'anar perquè es vulgui presentar a les eleccions al Parlament de Catalunya "sinó per la seva incompetència manifesta", ha considerat que és "evident" que el PSC "no volia" Clos com a candidat per a les pròximes eleccions municipals "per la gestió dels últims anys; el considerava gastat".

Actualitzat
Rajoy ha criticat la decisió de nomenar Clos com a nou ministre d' Indústria i una suposada situació d'interinitat que s'hauria instal·lat al govern del PSOE per la marxa de Montilla i per la possible marxa del responsable de Justícia, Juan Fernando López Aguilar. En el primer cas, Rajoy ha declarat no entendre com es pot tenir "un ministre suposadament nomenat fent declaracions -en al·lusió a Clos- i un altre ministre que ho segueix sent i que es dedica a altres temes que no tenen res a veure amb el seu departament", en referència a Montilla.

Pel que fa a la situació del ministre de Justícia, Rajoy ha considerat que Juan Fernando López Aguilar "no vol ser candidat a Canàries i al final acabarà sent candidat a pals", ha opinat.
Anar al contingut