Jocs Olímpics

Rafa Nadal se les haurà en semifinals amb Djokovic, mentre que Federer s'acomiada

Djokovic-Nadal, duel estel·lar en les semifinals dels Jocs. El manacorí s'ha desfet sense gaires problemes de l'austríac Jurgen Melzer (6-0 i 6-4) i s'enfrontarà amb el serbi Novak Djokovic, que ha derrotat el francès Gael Monfils (4-6, 6-1 i 6-4). Per la seva banda, Roger Federer ha quedat eliminat als quarts de final en perdre davant James Blake per 6-4 i 7-6. El suís, que gaudeix del seus últims dies al capdavant de la classificació ATP, ha perdut per primera vegada contra el tenista nord-americà, que s'ha mostrat molt segur amb el seu servei i ha passat a semifinals, on es trobarà el xilè Fernando González.

Actualitzat

L'"annus horribilis" de Federer

La derrota davant del nord-americà James Blake, per 6 a 4 i 7 a 6, és la dotzena que encaixa el suís aquesta temporada, un nombre molt elevat per l'encara número 1 mundial. Dilluns, però, serà Rafael Nadal qui, després de quatre anys i mig, li arrabassarà aquesta distinció. Sense cap mena de dubte, el 2008 és el pitjor any de Federer i això que l'arrencava amb la intenció de trencar el domini de Nadal a Roland Garros i guanyar tots els Grand Slams. A començaments d'any, a Austràlia, en semifinals, Djokovic ja li va deixar clar que la gesta seria impossible.

En tota la temporada, només ha pogut guanyar dos tornejos menors, Estoril i Halle, i el circuit li ha perdut el respecte. L'han guanyat els top-ten i també jugadors de segona fila, com Stepanek, Simon i Karlovic. I Nadal no ha desaprofitat l'ocasió i l'ha derrotat en quatre finals: Montecarlo, Hamburg, Roland Garros i el fins ara inexpugnable Wimbledon. Federer no ha aconseguit redreçar a Pequín una mala temporada, i la d'avui ha estat la tercera derrota en els últims set partits que ha jugat. El temps dirà si és només una mala temporada o l'inici del declivi.

Ruano i Medina, continuen endavant en dobles

Virginia Ruano i Anabel Medina han avançat a la segona ronda, després de remuntar l'avantatge que havien adquirit les australianes Samantha Stosur i Rennae Stubbs (4-6, 6-4 i 6-4). La parella espanyola se les haurà amb les nord-americanes Lindsay Davenport i Liezel Huber.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut