Camps negats per l'aigua a Alberic, al País Valencià (EFE/Vicente Tafaner)
Camps negats per l'aigua a Alberic, al País Valencià (EFE/Vicente Tafaner)
Alcoi

Pugen a 13 les víctimes mortals del temporal a tot l'Estat

Hi ha quatre persones desaparegudes: una a Palamós, dues a Eivissa i una a Mallorca

RedaccióActualitzat

S'eleva a 13 el nombre de persones mortes a tot l'Estat pel temporal Gloria, cinc de les quals són al País Valencià i quatre a Catalunya.

Dos homes que han desaparegut aquest dijous al matí els han trobat morts a Cabacés, al Priorat, i a Jorba, a l'Anoia. Se sumen a l'home de Palafrugell que va perdre la vida aquest dimecres al port de Palamós, pel cop d'una onada.

També a Catalunya, aquest dijous a la tarda un home ha mort quan estava pescant a Calafat, a l'Ametlla de Mar, i el cop d'una onada l'ha fet caure al mar.

També es busca quatre persones desaparegudes: el tripulant d'un mercant que va desaparèixer al port de Palamós, dos a Eivissa i un altre a Mallorca.

Alcoi, una dona ha mort per l'esfondrament parcial d'un edifici, al carrer de Sant Agustí, i un cadàver que encara no s'ha identificat, a Callosa d'en Sarrià. És la zona on va desaparèixer dilluns un home de 67 anys, el cotxe del qual es va localitzar en aquesta àrea.

A aquests dos s'hi ha afegit un pagès de Níjar, que ha quedat atrapat en un hivernacle durant una tempesta de pedra, segons ha confirmat la Policia Local. L'Ajuntament d'aquest municipi d'Almeria ha explicat que la pedra ha deixat "molts hivernacles a terra". A la ciutat d'Almeria, una persona sense llar ha mort a causa d'una hipotèrmia provocada per les baixes temperatures.

Les víctimes mortals de les primeres hores de temporal van ser a Gandia, Moixent i Carcaixent, al País Valencià, i a Àvila i Astúries. Les dues primeres van ser per una hipotèrmia, mentre que en el cas del mort a Carcaixent s'investiguen les causes de la defunció, tot i que la hipòtesi és que ha estat per les condicions meteorològiques.

En el cas d'Àvila, un home va morir perquè la ventada li va fer caure una teula al cap mentre treballava a l'hort, i la víctima d'Astúries va morir en ser atropellada mentre posava cadenes al cotxe al port de San Isidro.

 

 

ARXIVAT A:
Temporal GloriaInundacions Ventades
Anar al contingut