Palamós

Un home mor al port de Palamós com a conseqüència del temporal Gloria

La víctima, de 69 anys, és un veí de Palafrugell a qui una onada ha colpejat quan anava a comprovar que la seva embarcació estigués en bon estat

Actualitzat

Primer mort per la borrasca Gloria a Catalunya. Un home de 69 anys ha mort aquest dimecres a Palamós quan una onada l'ha colpejat.

L'home és un veí de Palafrugell que, al vespre, ha anat al Port Marina, segons sembla, per comprovar que una embarcació propietat seva estigués en bon estat.

L'home ha accedit a una zona del port que estava tancada al públic per la seva perillositat. Després de deixar el vehicle prop de l'embarcació, un cop de mar l'hauria colpejat fortament al cap i l'hauria fet caure a l'aigua.

Els treballadors del port l'han pogut treure de l'aigua i personal del Sistema d'Emergències Mèdiques han intentat reanimar-lo, sense èxit.

La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació de la mort:

 

 

Tres recerques actives

Paral·lelament, els serveis d'emergència busquen des d'aquest matí dos homes que han desaparegut arran del temporal. Un d'ells el busquen als voltants de Jorba; ha sortit en vehicle i no ha tornat. En l'altre cas, a Cabacés, han trobat un vehicle sota l'aigua i estan intentant arribar-hi per mirar s'hi hi ha algú a dins.

A més, continuen buscant una persona que va desaparèixer a Palamós aquest dimarts a la nit, després de caure a l'aigua des d'un vaixell mercant que era davant del port.

 

Una onada xoca a la zona portuària de Palamós, aquest dimecres al matí
Una onada xoca a la zona portuària de Palamós, aquest dimecres al matí (EFE / David Borrat)

 

Deu morts a tot l'estat

El mort d'aquest dimecres al vespre a Palamós eleva a deu la xifra de víctimes mortals a tot l'estat. D'aquestes morts, cinc són al País Valencià: a Gandia, Moixent, Carcaixent, Alcoi i Callosa d'en Sarrià.

Les altres víctimes mortals són un home que va quedar atrapat en un hivernacle a Níjar; un home que ha mort d'hipotèrmia a Almería; un home atropellat a Astúries quan posava cadenes al cotxe al port de San Isidro, i un altre home a qui li va caure una teula al cap mentre treballava a l'hort.

 

ARXIVAT A:
Temporal GloriaMeteorologia
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut