Santo Domingo

Prop de vint morts en el xoc entre dos autobusos turístics a la República Dominicana

Tràgic accident de trànsit a la República Dominicana. Prop de vint persones han mort en un sinistre en què s'han vist implicats dos autobusos turístics, un d'ells amb quaranta-dues persones a bord. Segons ha informat el director de Defensa Civil del país caribeny, l'accident s'ha produït quan un dels autobusos ha impactat contra l'altre, que estava estacionat. L'accident ha tingut lloc a la carretera que uneix les províncies de San Pedro de Macorís i La Romana, a l'est de la República Dominicana. Per ara, se sap que almenys sis de les víctimes mortals són turistes italians, segons ha confirmat el govern d'Itàlia. El balanç de víctimes es podria veure incrementat a causa de la gravetat de l'estat d'alguns ferits.

Actualitzat

Segons sembla, la forta pluja que queia en el moment dels fets hauria propiciat el sinistre. L'escassa visibilitat hauria fet que un dels conductors no hagués vist el vehicle estacionat i hi hagués impactat.

El fort impacte hauria provocat que les portes dels vehicles haguessin quedat bloquejades, per la qual cosa les víctimes han hagut de ser rescatades de l'interior dels autobusos. Els ferits més greus els han transportat en helicòpter a un hospital de Santo Domingo.

El govern italià ha informat que en un dels autobusos accidentats hi anaven 23 turistes de diverses nacionalitats, entre els quals un grup de 19 italians.

A banda, en l'accident també s'hi ha vist implicat un tot terreny ocupat per dues persones.

Anar al contingut