Barcelona

Primeres imatges del Floquet de Neu convertit en protagonista d'una pel·lícula en 3D

El Floquet de Neu va ser el gran protagonista del zoo de Barcelona durant els 37 anys que hi va viure, a més de fer-se famós arreu del món. Ara, el popular goril·la albí es converteix en protagonista d'una pel·lícula que s'estrenarà el juny que ve però de la qual ja se'n poden veure les primeres imatges i conèixer quina cara tindrà convertit en un dibuix animat. Dirigit per Andrés Schaer i coproduït per Televisió de Catalunya, "Floquet de Neu. El goril·la blanc" és un film d'animació en 3D que també té imatges i actors reals.

Actualitzat
La pel·lícula va dirigida a tota la família i, en format d'aventures, explica la història del famosíssim goril·la albí quan va arribar a Barcelona des de l'Àfrica i de la mà de l'investigador Jordi Sabater Pi.

Més enllà dels personatges d'animació, hi trobem actors de carn i ossos com Elsa Pataky, Elsa Anka, Mercè Comes, Rosa Boladeras, Fèlix Pons i Pere Ponce. Els nens protagonistes estan interpretats per Joan Sullà i Claudia Abate.

"Floquet de Neu. El goril·la blanc" s'ha rodat al zoo de Barcelona però també hi són presents altres punts importants de la capital catalana, com el parc Güell, la Sagrada Família o el barri de Gràcia.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut