Presó per dos joves per violar una noia en una discoteca a València
Presó incondicional pels dos joves de 22 i 25 anys acusats d'agressió sexual
València

Presó per a dos joves per una violació en grup en una discoteca a València

Els fets van passar als lavabos del local la matinada de dissabte a diumenge

RedaccióActualitzat

El jutge envia a presó dos joves detinguts per una agressió sexual a València la matinada de dissabte a diumenge. Els fets van passar als lavabos d'una discoteca, segons va denunciar la víctima.

Els acusats són dos joves de 22 i 25 anys. El jutjat d'instrucció número 4 de València els envia a presó provisional, comunicada i sense fiança per un presumpte delicte d'agressió sexual.

La noia va denunciar que els fets van passar a les 7.30 del matí de diumenge a la discoteca La indiana de la capital valenciana. La víctima anava al lavabo quan dos joves l'haurien abordat i violat. La policia va detenir els dos joves a la sortida del local.

Els responsables de la discoteca han explicat que el personal de neteja va alertar dels fets però que "per desgràcia no van ser detectats quan s'estaven produint a l'interior dels lavabos". De seguida que van tenir-ne constància, diuen, el personal de seguretat va atendre la víctima que va identificat un dels agressors.

La discoteca ha anunciat que es personarà a la causa com a part de l'acusació.

El telèfon d'atenció per a casos de violència masclista és el 900 900 120. A través del telèfon, s'assessora sobre quines opcions existeixen i quins recursos tenen a l'abast.
 

 

ARXIVAT A:
Agressió sexualViolència masclistaFeminisme
Anar al contingut