Agents de seguretat ciutadana i d'investigació dels Mossos fent tasques d'investigació al carrer de l'Església de Valls (ACN/Mar Rovira)

Presó per a dos homes i una dona pel crim de Valls

El cos de la víctima va ser trobat dimarts en un pis del carrer de l'Església

Tres detinguts han ingressat a presó per la mort d'un home en un pis de Valls, a l'Alt Camp. Són dos homes i una dona que estan acusats de l'homicidi.

El jutjat d'instrucció número 3 de Valls ha ordenat presó provisional sense fiança per a tots tres. Els Mossos els van detenir entre dimarts i dijous d'aquesta setmana.

La titular del jutjat ha pres declaració a tots tres aquest divendres i la causa està oberta per delicte d'homicidi, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

També s'ha pres declaració a una quarta persona, una altra dona que ha quedat en llibertat provisional amb obligació de comparèixer cada setmana al jutjat.

Agents dels Mossos d'Esquadra investigant la mort d'una persona carrer de l'Església de Valls
Agents dels Mossos d'Esquadra investigant la mort d'una persona al carrer de l'Església de Valls (ACN/Mar Rovira)

El cos de la víctima va ser trobat dimarts, i el mateix dia hi va haver el primer detingut. El segon va ser deteningut l'endemà i una de les dues dones dijous. Fins ara no havia transcendit que hi havia hagut una quarta detenció.

La víctima era un home de 45 anys amb problemes d'addicció a les drogues. El seu cos va aparèixer amb signes de violència als baixos d'un bloc del carrer de l'Església.

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut