Una escena de "Vicky Cristina Barcelona"
Una escena de "Vicky Cristina Barcelona"
Los Angeles

Penélope Cruz, millor secundària de l'any pels crítics de cinema de Los Angeles

L'Associació de Crítics de Cinema de Los Angeles, als Estats Units, ha guardonat Penélope Cruz com a millor actriu secundària de l'any. Els professionals n'han valorat els papers al film "Vicky Cristina Barcelona", de Woody Allen, i "Elegy", d'Isabel Coixet. L'espanyola, doncs, s'apunta un altre èxit quan falta poc perquè se sàpiguen les nominacions dels Oscars.

Actualitzat
L'actriu espanyol més internacional, Penélope Cruz, està a l'espera que se sàpiga si està nominada pels Oscars de l'any que ve, però, mentrestant, acumula reconeixements, sobretot pel personatge que interpreta a la pel·lícula de Woody Allen al costat de Javier Bardem i Scarlett Johanson. L'última nominació ha estat en els guardons que lliura l'associació de crítics de cinema més important dels Estats Units, que se suma a la dels premis Independent Spirit. Pel que fa a guardons, ja ha recollit el de l'Associació Nacional de Crítics de Cinema dels Estats Units.

Els guardons de Los Angeles també han pensat en l'australià Heath Ledger, que suma un altre reconeixement pòstum, com a millor secundari per "The Dark Knight", i "Wall-E" com a millor pel·lícula de l'any, que s'ha convertit en la primera cinta animada que aconsegueix aquesta distinció.

Els premis, fundats el 1975, s'entregaran el 12 de gener. Aquesta 34a edició estarà dedicada al director portuguès Manoel de Oliveira, que ha fet 100 anys.
NOTÍCIES RELACIONADES
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut