Madrid

Penélope Cruz protagonitza "Elegy", el debut a Hollywood d'Isabel Coixet

Penélope Cruz i Ben Kingsley són els dos eixos del complex joc amorós que planteja "Elegy", la nova pel·lícula d'Isabel Coixet que suposa el debut de la cineasta barcelonina a Hollywood. La cinta, la sisena de Coixet, és una adaptació de la novel·la de Philip Roth "L'animal moribund". Penélope Cruz ha ha destacat en la preestrena del film a Madrid que Coixet ha estat "profundament honesta i valenta" a l'hora d'adaptar el llibre. Coixet ha explicat que "Elegy" parla "de coses fonamentals: la vida, la família, la por d'estimar...".

Actualitzat
Penélope Cruz ha explicat que de Coixet admira "la sensibilitat que té a l'hora de quedar-se amb el que s'ha quedat i de prescindir del que ha prescindit". També ha elogiat la capacitat de la directora "de defensar la seva manera de filmar" davant les pressions de la indústria de Hollywood, especialment si es té en compte que, per primera vegada, el guió no era d'ella, sinó obra de Nicholas Meyer.

Precisament, Coixet ha descrit el procés com un "diàleg constructiu" en què ha perdut "algunes batalles, com la del títol, que no es correspon amb l'original de la novel·la", per centrar-se "en la batalla de la pel·lícula". Això, fins al punt de canviar el final escrit i el guió inicial per un de més tancat.

A "Elegy", Penélopez Cruz ha compartit plató amb Patricia Clarckson o Dennis Hopper i, sobretot, Ben Kingsley, de qui diu que ha rebut "la inspiració constant".
Anar al contingut