Berlín

Isabel Coixet desembarca a la Berlinale amb "Elegy", una història d'amor impossible

Una relació impossible entre un professor, Ben Kingsley, i una alumna, Penélope Cruz, és l'essència de la nova poesia que compon Isabel Coixet. Un poema que, com indica el mateix títol de la pel·lícula "Elegy", està impregnat d'una melancolia marca de la casa. La directora catalana torna més convençuda que mai i el Festival de Cinema de Berlín la premia amb una nominació a l'Ós de Plata. A "Elegy", l'artífex de "Mi vida sin mi" adapta una novel·la d'èxit: un repte del qual la catalana es mostra satisfeta.

Actualitzat
Al Festival de Cinema de Berlín s'ha projectat, competint en la secció oficial, l'última pel·lícula d'Isabel Coixet: "Elegy". Es tracta d'una història de passió entre una dona jove, Penélope Cruz, i un home madur, Ben Kingsley. Com passa sovint en l'univers de la directora, les relacions entre home i dona no són tan senzilles com semblen i es converteixen en un poema melancòlic amb pinzellades d'amor impossible.

L'argument està basat en el "best-seller" "Animal moribund" de Philip Roth i l'ha adaptat la mateixa Coixet juntament amb Nicholas Meyer. La cinta és de producció nord-americana i compta amb la presència de Dennis Hopper a banda de Kingsley i Cruz.

La Berlinale presenta també un altre plat fort: "Fireflies in the garden" de Dennis Lee. Una pel·lícula amb Julia Roberts, Emily Watson, William Dafoe i Ryan Reynolds que narra els problemes d'una família benestant dels Estats units quan els fantasmes del passat reapareixen després d'un accident.

L'Iran també és protagonista del Festival amb "The song of sparrows" de Majid Majidi, un retrat dramàtic d'una família iraniana.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut