Actualitat grana

Òscar López té un trencament parcial del lligament encreuat anterior del genoll esquerre

Les proves mèdiques a les quals s'ha sotmès el jugador del Gimnàstic de Tarragona, Òscar López, han confirmat que té un trencament parcial del lligament encreuat anterior del genoll esquerre, que el tindrà apartat dels terrenys de joc durant tres mesos. López, a qui han fet una ressonància magnètica que ha confirmat l'abast definitiu de la lesió, es reunirà demà amb el doctor Cugat i amb els serveis mèdics del club tarragoní per planificar el procés de recuperació.

Actualitzat

El jugador es perdrà el partit amistós entre Catalunya i el País Basc, per al qual estava convocat, i el seu lloc ha estat ocupat pel seu company al Nàstic Carlos Domingo Pladevall, "Mingo". Òscar López s'ha lesionat de manera fortuïta durant l'entrenament d'aquest matí, quan els tacs de les botes se li han quedat enganxats a la gespa en intentar girar sobre si mateix.

A Tarragona també s'ha parlat del futur del director esportiu del club, Josep Sicart. Sicart vol tenir més poder i responsabilitats en l'organigrama del Nàstic, i aquesta és la resposta del president.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut