Dos agents dels Mossos custodiant la seu dels Àngels de l'Infern a Vila-seca (ACN)
Dos agents dels Mossos custodiant la seu dels Àngels de l'Infern a Vila-seca (ACN)

19 detinguts en una operació contra els Àngels de l'Infern per tràfic de drogues

Els Mossos escorcollen una dotzena de locals i pisos a Barcelona, el Maresme, el Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre

RedaccióActualitzat

En marxa un operatiu dels Mossos d'Esquadra a diversos locals del grup de motards Àngels de l'Infern per tràfic de drogues, organització criminal i delictes contra el patrimoni. El dispositiu ha començat a primera hora del matí i fins ara hi ha almenys 19 detinguts.

Els agents estan fent una dotzena d'escorcolls a Barcelona així com també a poblacions del Maresme, com Pineda de Mar, el Camp de Tarragona, i les Terres de l'Ebre.


És el cinquè dispositiu antidroga de l'últim mes.
 

Un dels locals escorcollats a Barcelona (ACN)

A Barcelona, els Mossos han entrat al local que el grup té al carrer Fluvià, al barri del Poblenou. Al Maresme, també s'ha fer un escorcoll a Pineda de Mar.

Tot i això, el gruix de l'operació és a Vila-seca, al Tarragonès, on hi ha hagut diversos detinguts. També es fan escorcolls a Reus, Altafulla, Cambrils, Mont-roig del Camp, Salou, el Vendrell i l'Ampolla.

Els Àngels de l'Infern és una banda molt investigada i té diverses causes obertes, fins i tot per assassinat. En aquest operatiu hi treballen agents de la Divisió d'Investigació Criminal.

 

 

ARXIVAT A:
DroguesMossos d'Esquadra
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut