Òmnium respon al #ThisistherealSpain: "Aquesta sí que és l'Espanya real"
La campanya "El judici a la democràcia" d'Òmnium respon al #ThisistherealSpain del govern espanyol

Òmnium respon al #ThisistherealSpain: "Aquesta sí que és l'Espanya real"

Han afegit en un vídeo imatges dels presos, els desnonaments o la persecució a la diversitat lingüística com a resposta a la campanya de la marca Espanya

RedaccióActualitzat

Òmnium Cultural, en la seva campanya "El judici a la democràcia" per acusar l'estat espanyol de vulnerar els drets fonamentals de la ciutadania catalana, ha publicat un vídeo com a resposta a la campanya #ThisistherealSpain del govern espanyol. Òmnium utilitza els mateixos testimonis que el vídeo d'Espanya Global, però hi ha afegit imatges del que considera que "sí que és l'Espanya real".


El judici als presos independentistes, els desnonaments, la tauromàquia, la persecució a la diversitat lingüística o l'entrada de l'extrema dreta a les institucions són algunes de les imatges que hi mostren.

Precisament, els mateixos temes que molts usuaris de les xarxes socials van denunciar aquest divendres i que van convertir el hashtag #ThisistherealSpain en "trending topic" a Espanya durant hores.


#JoAcuso

La campanya "El judici a la democràcia", que va començar al gener, té com a lema #JoAcuso. La intenció és que sigui present tant a les xarxes socials com als carrers, especialment els de Madrid, Brussel·les i Ginebra.

ARXIVAT A:
Judici procésProcés catalàÒmnium Cultural
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut