El #ThisistherealSpain del govern espanyol s'omple de denúncies d'injustícies a Espanya
L'actuació policial l'1-O, Franco, la corrupció i La Manada són alguns dels temes que s'hi critiquen

El #ThisistherealSpain del govern espanyol s'omple de denúncies d'injustícies a Espanya

A l'etiqueta s'hi troben piulades contra l'actuació policial l'1-O, la corrupció, Franco i la monarquia, la violència de gènere o la pobresa infantil

RedaccióActualitzat

L'intent de l'estat espanyol per millorar la seva imatge durant el judici contra els presos independentistes se li ha girat en contra a la xarxa. L'Oficina de l'Espanya Global ha creat aquest dijous el hashtag #ThisistherealSpain, amb motiu de la publicació de la seva campanya per prestigiar Espanya a les xarxes socials. Durant hores s'ha mantingut entre els principals "trending topics" a Espanya, ja que molts usuaris ho han aprofitat per criticar i denunciar la vulneració de drets a Espanya. Ja s'han fet més de 53.000 tuits amb aquesta etiqueta 36 hores després de la seva creació.


Les xarxes socials s'han omplert, principalment, de piulades contra l'actuació policial l'1-0 del 2017. Un exemple seria el vídeo compartit pel diputat d'ERC Gabriel Rufián o el moment en què un periodista del mitjà britànic Sky News demana explicacions al llavors ministre Alfonso Dastis.

 


El llançament de la campanya ha coincidit amb el trasllat dels presos independentistes a Madrid i la publicació de l'editorial del britànic "The Times" sobre el judici del procés amb el títol "La inquisició espanyola".


També s'hi poden trobar piulades contra la corrupció, la tauromàquia, Franco i la monarquia, la violència de gènere o la pobresa infantil, entre d'altres.

ARXIVAT A:
Judici procésProcés català
Anar al contingut