Logotip de la CAM a l'entrada d'una sucursal
Logotip de la CAM a l'entrada d'una sucursal
Barcelona

Oliu creu que l'adquisició de la CAM "redueix el risc sistèmic"

El president del Banc Sabadell, Josep Oliu, defensa l'operació de compra de la CAM per l'entitat vallesana. Oliu creu que hi ha prou garanties i que alhora aquesta adquisició redueix el risc sistèmic. Els responsables n'han donat detalls en roda de premsa.

RedaccióActualitzat
El president del Sabadell ha mostrat la seva satisfacció per una operació que, ha dit, és important per a la complementarietat territorial perquè els permet guanyar territori al País Valencià, a Múrcia i a les Balears.

No ha volgut concretar les pèrdues previstes i ha insistit que és una operació amb risc controlat.

Oliu ha assegurat que "l'operació és estratègica, també perquè el risc que pugui suposar ha quedat neutralitzat pels esquemes de protecció. Quan va sortir a subhasta la franquícia de la CAM, sortia amb uns esquemes de protecció dins dels quals les ofertes podien moure's dins d'uns determinats paràmetres. I això és el que hem fet."

El president del Sabadell també ha dit que és una notícia positiva per al conjunt del sector perquè baixa el risc sistèmic.

Ha dit també que tancaran 300 oficines però no ha concretat la reducció de plantilla que tindrà, ha dit, poc impacte per la complementarietat de la xarxa.

Calculen que l'operació estarà tancada al març després de rebre les autoritzacions necessàries de Brussel·les i que la integració estarà acabada abans de la fi de l'any vinent.






Anar al contingut