Barcelona

"Oli, conserves, llet", la crida trap per demanar voluntaris per al Gran Recapte

El 22 i 23 de novembre el Banc dels Aliments instal·larà 3.000 punts de recollida a tot Catalunya

Actualitzat

Siguis qui siguis: jove o avi, actiu o sedentari, pobre o milionari... el Banc dels Aliments fa una crida a tota "la gent del barri" a ser voluntari en el Gran Recapte d'aquest any.

I ho fa amb un videoclip a ritme de trap, amb una tornada encomanadissa que recorda quins són els aliments més necessaris: oli, conserves i llet:

 

 

L'onzena edició del Gran Recapte necessitarà més de 28.000 voluntaris per cobrir 3.000 punts de recollida d'aliments els dies 22 i 23 de novembre.

Calen persones voluntàries tant per als dies de recollida com amb posterioritat, per fer tasques de classificació i emmagatzematge de tots els aliments recollits.

Els voluntaris es poden registrar de manera senzilla al web del Gran Recapte.

El Banc dels Aliments atén més de 195.000 persones i han notat un repunt d'usuaris aquests últims mesos, després d'anys de davallada. Expliquen que cada cop es troben més persones sense papers que encara no han pogut ser ateses pels serveis socials i asseguren que a Catalunya hi ha "una important bossa de pobresa cronificada". Un 21,3% de la població catalana està en risc de pobresa i gairebé 7 de cada 100 catalans estan en risc de pobresa severa.

L'any 2018, el Banc dels Aliments va recaptar 4.500 tones d'aliments. Va mobilitzar més de 28.000 voluntaris i 1,8 milions de ciutadans hi van col·laborar.

 

ARXIVAT A:
Pobresa
Anar al contingut