Barcelona

Muriel Casals veu absurd entrar en un debat sobre el ritme del post 27-S

La presidenta d'Òmnium Cultural ha volgut reconèixer el mèrit d'Artur Mas i Oriol Junqueras per "trobar un desllorigador" que permetés la confecció d'una llista unitària

RedaccióActualitzat

L'encara presidenta d'Òmnium Cultural i número tres de la llista independentista conjunta, Muriel Casals, ha explicat que ara seria absurd entrar en una nova discussió sobre si els passos per aconseguir la independència després del 27-S s'haurien de fer en nou o en divuit mesos:

"Aquest ritme s'anirà veient a mesura que passin els dies. També és normal que ERC, que és el partit independentista de sempre, exhibeixi una certa capacitat d'accelerar respecte a CDC que, per sort nostra, també és independentista."

En una entrevista al programa "Els matins" de Televisió de Catalunya, Muriel Casals s'ha mostrat contenta de l'acord unitari i ha dit que hi ha voluntat "de jugar net" amb la llista que presentarà la CUP. També ha destacat que un govern espanyol sense majoria absoluta tindria més voluntat de diàleg.

La presidenta d'Òmnium ha defensat la composició de la capçalera de la llista sobiranista i ha assegurat que l'opció d'Òmnium, una llista civil sense polítics, no va obtenir tot el consens necessari. Casals ha volgut reconèixer el mèrit d'Artur Mas i Oriol Junqueras per arribar a un acord sobre la composició de la llista i ha dit que "el desllorigador l'han trobat ells".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut