Moren 3 membres d'un equip de salvament quan anaven a rescatar un pescador a França

Quatre membres de l'equip de rescat marí han sobreviscut nedant fins a terra ferma, entre onades de set metres

Actualitzat

La tempesta Miguel, procedent de la costa atlàntica espanyola, amb vent de 147 quilòmetres per hora, ha costat la vida a tres membres d'un equip de rescat marí. Els fets han passat al golf de Biscaia, a França.

L'equip de rescat anava a socórrer un vaixell de pesca amb un home a bord, que està desaparegut. Les onades, de set metres, van bolcar la nau i la marea la va retornar a terra ferma.

Dels set membres de l'equip rescat, només quatre han aconseguit nedar els 200 metres que els separaven de la costa. Els altres tres han quedat atrapats per la marea i han mort ofegats.

 

Les onades, de set metres, van bolcar la nau i la marea la va retornar a terra ferma

 

L'alcade de la localitat francesa de Les Sables-d'Olonne ha assegurat que el poble està "en estat de xoc" i ha qualificat la tragèdia de "drama absolut". També s'ha desplaçat fins al lloc dels fets el ministre per a la Transició Ecològica, François de Rugy, que ha donat el condol a la família i als companys dels rescatadors morts.

El president de la República Francesa, Emmanuel Macron, ha anunciat que els atorgarà el títol pòstum de cavallers de l'Orde Nacional de la Legió d'Honor.

 

 

ARXIVAT A:
França
Anar al contingut