La dona ha caigut quan feia el camí de ronda de Portlligat
La dona ha caigut quan feia el camí de ronda de Portlligat (Bombers de Cadaquès)

Mor una dona en caure per un penya-segat quan feia el camí de ronda a Portlligat

La dona s'ha precipitat des d'una altura de 10 metres a prop de la platja de s'Alqueria

RedaccióActualitzat

Una dona de 70 anys ha mort aquest dissabte al matí quan feia el camí de ronda a prop de Portlligat.

La dona s'ha precipitat per un penya-segat des d'una altura de 10 metres. Ha passat quan feia una excursió pel camí de ronda de la platja gran de Portlligat a Cadaqués. La dona ha caigut prop de la platja de s'Alqueria.

 

En el rescat del cadàver hi han participat els bombers de Cadaquès i Roses, el SEM, la unitat aquàtica i la de muntanya dels Mossos d'Esquadra.


Cap de setmana de rescats

Aquest cap de setmana, segon sense confinament comarcal per la pandèmia, els Bombers de la Generalitat han rebut una vintena d'avisos al medi natural, la majoria per rescatar excursionistes accidentats a la muntanya o per atendre ciclistes accidentats en zones de difícil accés.

 

Davant la perspectiva dels dies de festa de Setmana Santa, els Bombers insisteixen en la necessitat d'extremar les precaucions a l'hora de fer activitats a la natura per tal d'evitar accidents. Els equips de rescat recorden que abans de sortir cal planificar bé l'excursió i que durant la jornada cal hidratar-se bé i tenir sempre a punt un mitjà de comunicació amb el 112, el telèfon d'emergències. Recorden que és important també consultar la previsió meteorològica.

ARXIVAT A:
Bombers
Anar al contingut