Accés a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova (ACN)
Accés a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova (ACN)

Mor una conductora en un xoc frontal a la C-26, a Castelló de Farfanya

Com a conseqüència de la col·lisió, la dona ha quedat ferida crítica i l'han traslladat a l'hospital Arnau de Vilanova, on ha mort hores després

Redacció/AgènciesActualitzat

Una dona de 53 anys ha mort aquest dimarts com a conseqüència d'un accident de trànsit a la carretera C-26, a l'altura de Castelló de la Farfanya, a la Noguera.

Els fets han passat al matí, quan, per causes que s'estan investigant, hi ha hagut una col·lisió frontal entre dos turismes al punt quilomètric 11,9 de la via.

Com a conseqüència del xoc, la conductora d'un dels vehicles ha resultat ferida crítica i l'han traslladat a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, on ha mort hores més tard.

El conductor de l'altre turisme ha resultat ferit menys greu i l'han traslladat al mateix centre hospitalari.

Arran del sinistre, s'han activat cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

La carretera s'ha tallat durant diverses hores en tots dos sentits.

Amb aquesta víctima, ja són 107 les persones que han mort en accident de trànsit aquest 2022 a la xarxa viària interurbana de Catalunya. Aquest mateix dimarts, un home de 34 anys ha mort després de xocar frontalment amb una furgoneta a Santa Margarida de Montbui.

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut