Mor un motorista després de xocar amb una furgoneta a la C-243c a Castellbisbal
C-243c a Castellbisbal, al Vallès Occidental

Mor un motorista a Castellbisbal en xocar amb una furgoneta conduïda per un home begut

El conductor de la furgoneta ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra

RedaccióActualitzat

Un motorista de 34 anys i veí de Sabadell ha mort a la C-243c a Castellbisbal, al Vallès Occidental, després de tenir un accident amb una furgoneta que hauria fet una maniobra indeguda. El conductor de la motocicleta va resultar ferit crític i va ser ser traslladat a l'hospital de Bellvitge, on ha mort hores després.

El conductor de la furgoneta va marxar del lloc de l'accident, però posteriorment va tornar al punt del sinistre. Va ser llavors quan els Mossos d'Esquadra el van sotmetre a la prova d'alcoholèmia i va donar positiu. Davant aquesta situació, els Mossos d'Esquadra el van detenir per un delicte d'abandonament del lloc de l'accident, conduir sota els efectes de l'alcohol i homicidi per imprudència greu

El sinistre ha tingut lloc la nit d'aquest dijous al punt quilomètric 3 de la C-243c a Castellbisbal. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a un quart de deu de la nit. Encara s'estan investigant les causes de l'accident.

Arran de la incidència, es van activar efectius del cos dels Mossos d'Esquadra i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima, són ja 66 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya. 

Anar al contingut