Mireia s'ha penjat fins a sis medalles, i totes d'or, a Castelló. (Foto: EFE)
Natació

Mireia Belmonte aconsegueix dos ors més en l'última jornada del Campionat d'Espanya de piscina curta

Mireia Belmonte ha aconseguit dues medalles d'or més en l'última jornada del campionat d'Espanya de piscina curta, en 200 estils i en 800 lliures. La nedadora badalonina ha sumat un total de sis ors i un récord del món en el campionat de Castelló.

Actualitzat

Mireia Belmonte ha aconseguit dues medalles d'or més en l'última jornada del campionat d'Espanya de piscina curta, en 200 estils i en 800 lliures. La nedadora badalonina ha sumat un total de sis ors i un récord del món durant els tres dies de la competició.

 

Belmonte, a més, ha batut el rècord de la competició en els 800 lliures, aturant el crono en 8:11.19, més de tres segons menys que l'anterior marca, que estava en possessió de Melani Costa des del 2011. Precisament, la mallorquina ha estat segona i María Vilas, tercera. En els 200 metres estils, Belmonte ha superat Bea Gómez i Catalina Corro.

 

Mireia Belmonte ha demostrat estar en un estat de forma immillorable per disputar els europeus de piscina curta, que es disputaran a Herning (Dinamarca) d'aquí a dues setmanes.   

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut