Més de 200 sancions en quatre nits per fer "botellón" a les platges de Palafrugell

Policia Local, Mossos d'Esquadra, agents cívics i seguretat privada patrullen les 24 hores a les platges per impedir que es facin "botellons" i perquè es compleixin les normes de convivència

Actualitzat

L'Ajuntament de Palafrugell ha imposat més de 200 sancions les últimes quatre nits a grups que feien "botellón" a les platges de Calella, Llafranc i Tamariu. Entre els sancionats hi ha menors d'edat i també hi ha persones reincidents que han estat multades més d'una vegada.

Agents de la Policia Local han patrullat per les platges del municipi per detectar persones que bevien alcohol en grup a la via pública. També han posat una desena de sancions a persones per anar sense màscara i altres per desobeir o faltar el respecte als policies.

L'operatiu de vigilància s'ha posat en marxa arran de les queixes per part dels veïns de la localitat pels sorolls que generaven les persones que es concentraven per fer festes i "botellons".

Segons l'alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer i Puig, hi haurà diverses patrulles per fer "una acció contundent i puntual" i per identificar i sancionar els participants en "botellons" a les platges.

La sanció per saltar-se la normativa i fer festes i trobades per beure alcohol a la platja pot superar els 300 euros. En el cas d'un reincident o d'algú que s'enfronti a la policia, la sanció serà més gran.

 

A les platges de Palafrugell, a partir d'aquest cap de setmana, ha quedat prohibit reservar espai amb tovalloles o estris personals. Agents locals vigilen que ningú deixi durant més de 30 minuts efectes personals a la sorra que ocupin espai i requisen els objectes que queden sense propietari.

Les vuit platges de Palafrugell tindran vigilància les 24 hores del dia. Durant les hores diürnes seran els agents cívics municipals que controlen l'aforament els que vigilaran que tothom compleixi la normativa a la platja, i de nit la vigilància la faran agents de la Policia Local, dels Mossos d'Esquadra i també agents de seguretat privada contractats per l'ajuntament.

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus Seguretat
Anar al contingut