El centenar d'agents han entrat de matinada a la discoteca (Mossos)
Sant Quirze del Vallès

Macrobatuda policial a la discoteca Waka Sabadell amb cent Mossos i sense cap detingut

Hi ha hagut 906 persones identificades, 10 de denunciades per tinença de drogues i una altra per falta de respecte als agents de l'autoritat

Els Mossos d'Esquadra han desplegat un ampli dispositiu aquesta matinada de dissabte a la discoteca Waka Sabadell, amb un balanç de 906 persones identificades, 10 de denunciades per tinença de drogues i una altra per falta de respecte als agents de l'autoritat. No hi ha hagut cap detenció.

La macrobatuda, supervisada in situ pel comissari en cap dels Mossos, Eduard Sallent, s'ha fet als voltants de dos quarts de tres de la matinada i ha aplegat prop d'un centenar d'agents dels Mossos, entre els quals hi havia membres dels antiavalots, de seguretat ciutadana i de la policia administrativa.

 

Quan els policies han entrat a la discoteca s'ha aturat la música i s'han encès els llums. La megafonia ha explicat als assistents que s'estava duent a terme un dispositiu policial de seguretat entorn de l'oci nocturn.

Totes les persones que hi havia a dins han estat escorcollades i identificades a través dels DNIs i posteriorment han pogut abandonar la sala de festes.

També s'han identificat els vigilants de seguretat, controladors d'accessos i la resta del personal de la discoteca.

Amb l'entrada dels Mossos, la discoteca ha encès els llums i apagat la música (Mossos)
La policia ha identificat més de 900 persones que eren a la sala (Mossos)

Historial d'incidents

La discoteca Waka, al terme municipal de Sant Quirze del Vallès, ha estat protagonista de diversos incidents en els últims anys, amb greus aldarulls a les portes del recinte, baralles a l'interior, incidents racistes i agressions sexuals.

L'última polèmica va ser la difusió d'un vídeo d'una menor fent una fel·lació a un jove en plena pista de ball. La mare de la noia va presentar una denúncia per agressió sexual al·legant que la seva filla no recordava res i que podia haver estat drogada.

A principis de novembre, un dispositiu policial a l'exterior de la discoteca va acabar amb llançament de pedres, dos agents ferits lleus i dos joves detinguts acusats d'atemptat a l'autoritat.

Pocs dies abans, una menor va denunciar l'agressió d'un membre de seguretat de la discoteca durant la nit de la castanyada.

El mateix Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha assegurat que se sent "indefens" per "l'activitat insegura i problemàtica" a la discoteca Waka, i ha reclamat a la Generalitat que actuï.

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'EsquadraOci nocturn
Anar al contingut