La discoteca Waka Sabadell és a Sant Quirze del Vallès
La discoteca Waka Sabadell acumula altres denúncies per agressions, discriminació i aldarulls
Sant Quirze del Vallès

Denuncien l'agressió sexual a una menor a la discoteca Waka i la difusió viral del vídeo

A la denúncia diu que no recorda res i que, després de demanar un refresc a la barra, va quedar en blanc, com si l'haguessin drogat

Actualitzat

Els pares d'una menor de 16 anys han denunciat que la van agredir sexualment a la controvertida discoteca Waka Sabadell, ubicada a Sant Quirze del Vallès, i que el vídeo ha corregut per les xarxes socials.

La denúncia arriba després que s'hagin fet virals unes imatges en què es veu com fa una fel·lació a un jove al mig de la pista de ball.

La mare de la víctima explica a TV3 que ha estat una agressió sexual i reclama que es deixin de difondre les imatges.

La família pensa que van drogar la noia.

 

La noia no recorda com va passar

Els fets van passar divendres. La noia havia sortit altres vegades de nit, però era el primer cop que anava a la discoteca, en una sessió per a menors.

En viralitzar-se la imatge sexual, la jove va explicar a la mare el que havia passat.

"Em va dir: 'Jo no m'enrecordo de res. No sé com ha passat això. Tu em coneixes i saps com soc. I que jo no ho he fet. Jo no puc haver sigut aquesta noia que està aquí, però soc jo'."

A la denúncia, assegura que no recorda res. I que va ser després de demanar un refresc a la barra que es va quedar en blanc, com si l'haguessin drogat.

Les amigues d'ella, que ballaven pel voltant, no es van adonar del que estava passant fins que el noi, al qual la víctima no coneixia de res, ho va aturar tot en adonar-se que els estaven gravant. Aleshores les amigues d'ella se la van emportar.

De fet, la menor diu que no es va assabentar dels fets fins que, l'endemà, una amiga la va posar al corrent no només del que havia passat sinó del vídeo que corria per les xarxes.

Primer es va pensar que era una broma. Després va venir la culpabilitat, com relata la mare:

"Com que se sentia tan culpable, li volíem fer veure que no era ella sola, que hi havia més gent al voltant que havien fet coses que estaven malament, que ella era una víctima. I són els Mossos els que ens han dit que això era una agressió sexual, que ella estava submisa perquè no estava en plenes facultats."

La mare de la menor ha demanat a les adolescents que trenquin el silenci sobre les agressions sexuals
La mare de la menor ha demanat a les adolescents que trenquin el silenci sobre les agressions sexuals (CCMA)

A la menor li han fet proves ginecològiques i toxicològiques. Haurà de prendre medicació durant 14 dies i també estarà en tractament psicològic.

Després de viure això, la mare demana a les adolescents que es puguin trobar en una situació com aquesta que trenquin el silenci. "Que no s'ho calli i que demani ajuda", remarca.

"Ningú va anar a separar-los"

La mare critica la inacció de la discoteca.

Es queixa que ningú va fer res per aturar la situació: "Ningú va anar a separar-los. Ningú va anar a ajudar-los. No va haver-hi ningú de seguretat que anés a preguntar si estava bé. No va haver-hi res. Em sorprèn que no agafessin la meva filla i em truquessin per dir-me que acabava de passar això i que l'anéssim a buscar."

La progenitora també està indignada amb qui ha contribuït a la difusió del vídeo, de 50 segons:

"Estic indignada amb les xarxes socials perquè això s'hauria d'haver tallat. És un vídeo molt dur. És un vídeo porno de la meva filla fent una cosa que no hauria d'haver fet, però que ella, conscientment, no sabia que estava fent. Tant les xarxes com els diaris s'haurien d'haver informat que era una menor. Ella ho està passant malament."

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge, ha remarcat que gravar i compartir imatges com aquesta és un delicte:

 

Waka, una discoteca que suma polèmiques

Waka Sabadell segueix acumulant denúncies. N'ha tingut per violació, per agressions o discriminacions racistes, també per aldarulls i per tenir treballadors menors i sense contracte.

L'Ajuntament de Sant Quirze n'ha demanat el tancament diverses vegades.

ARXIVAT A:
MenorsViolència masclista
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut