La discoteca Waka es troba a la Zona Hermètica i a tocar de Sabadell
La discoteca Waka es troba a la Zona Hermètica, a tocar de Sabadell (CCMA)

Denúncia a la discoteca Waka Sabadell per discriminació racista

Els porters d'aquest local de Sant Quirze del Vallès han protagonitzat diferents episodis d'agressions i discriminacions

Nou suposat cas de discriminació racista la nit de divendres a dissabte a la porta de la discoteca Waka, a Sant Quirze del Vallès. L'afectat aquest cop ha estat un noi de 18 anys d'origen brasiler que ha presentat denúncia dels fets als Mossos d'Esquadra.

El denunciant ha explicat que els porters de la discoteca no el van deixar entrar sense donar-li cap explicació i, en canvi, sí que van deixar entrar la seva parella i altres amics amb vestimenta i calçat semblant.

Segons l'afectat i la seva parella, a desenes de joves de diferents ètnies se'ls ha vetat l'entrada en aquesta discoteca.

Al novembre, es va fer viral un vídeo que denunciava una agressió a un jove per motius aparentment racistes dels porters d'aquesta discoteca.

La Generalitat va obrir un expedient informatiu el desembre de l'any passat als porters de Waka. També hi va haver aldarulls davant del local, amb pedres i bengales, quan un grup de clients es va enfrontar als vigilants de seguretat, acusant-los d'actituds masclistes, racistes i homòfobes des de fa temps.

A banda, el mes passat els Mossos van detenir un menor per una agressió sexual a l'interior de la discoteca.

Anar al contingut