Levi Davis va desaparèixer el 29 d'octubre a Barcelona

L'últim vídeo del jugador de rugbi abans de desaparèixer: "La meva vida està en perill"

En un vídeo difós a les xarxes, Levi Davis parla d'organització criminal i explica que l'estan extorsionant sexualment

RedaccióActualitzat

"Em dic Levi Davis i la meva vida està en perill."

Amb aquestes paraules comença el vídeo que s'ha filtrat en les darreres hores del jugador de rugbi britànic Levi Davis abans de desaparèixer a Barcelona a finals d'octubre.

Levi Davis explica que està patint una extorsió sexual, però en cap moment dona noms:

"M'han gravat fent actes sexuals després de ser drogat. Molta gent en dirien violació."

El jugador de rugbi va publicar el vídeo a Instagram, però va estar poca estona a la plataforma perquè algú el va eliminar. I ara els investigadors intenten esbrinar qui el pot haver esborrat.

El testimoni de l'esportista suposa un punt d'inflexió per la informació que ha transcendit públicament perquè podria tractar-se, suposadament, d'un cas relacionat amb el crim organitzat:

"És una història de corrupció policial i d'organització criminal."


Tot va començar amb "X Factor"

Les aparicions de Levi Davis al programa de televisió "X Factor" van portar l'esportista a "conèixer molta gent nova", com relata en el vídeo. Un d'ells, amb qui va començar a intimar, li va presentar unes persones que més endavant l'haurien drogat per tenir-hi relacions sexuals. Segons Davis, haurien enregistrat l'agressió i ho haurien publicat a la "dark web".

L'esportista diu que no ha sigut ell mateix des de fa molt de temps, que rep amenaces de mort i que li fan xantatge amb amenaces a la seva família:

"Volen que jo cregui que estic boig"

Davis també relata que la gent que l'estaria amenaçant li deia que tenia contactes amb periodistes i amb ministres.


Més de tres mesos desaparegut

L'esportista britànic fa més de tres mesos que està desaparegut, des del 29 d'octubre. Se sap que el dia que va desaparèixer, Davis havia arribat en un ferri a Barcelona des d'Eivissa. L'últim cop que va ser vist duia una samarreta blanca, pantalons negres i una motxilla fosca.

Un equip de detectius privats de renom contractats per la família n'intenta seguir el rastre per aconseguir esbrinar què li ha passat i on es troba.

D'entre les hipòtesis que hi ha sobre la taula, diversos mitjans han publicat que Levi Davis estaria en mans d'una trama d'explotació sexual o que deuria deu mil lliures a la màfia somali. En tot cas, els Mossos d'Esquadra no confirmen les informacions.

Al final del vídeo, que podeu veure a continuació, Levi Davis explica que, malgrat tot, Déu li ha donat esperança:

 

 

ARXIVAT A:
PolicialDroguesMossos d'EsquadraRegne Unit
Anar al contingut