La Torre Itaim de São Paulo, del despatx barceloní d'arquitectes B720 (ACN)
La Torre Itaim de São Paulo, del despatx barceloní d'arquitectes B720 (ACN)
Chicago

L'estudi barceloní B720, premi a un dels millors gratacels per un edifici a São Paulo

El despatx d'arquitectura és també responsable d'obres com el Mercat dels Encants, l'Aeroport Lleida-Alguaire i la Ciutat de la Justícia

RedaccióActualitzat

Un edifici projectat per l'estudi d'arquitectura barceloní B720 Fermín Vázquez Arquitectos ha guanyat un dels premis al millor gratacel del món. És un edifici d'apartaments, construït a São Paulo, al Brasil, escollit el millor entre els gratacels de menys de 100 metres d'alçada.

El premi l'atorga l'organització Council on Tall Buildings and Urban Habitat (CTBUH), amb seu a Chicago, als Estats Units.

Es tracta de la Torre Itaim, un bloc de 85 metres d'alçada amb 123 apartaments, que té una acolorida façana de ceràmica i que està situat al barri de Faria Lima de São Paulo, una zona en profunda transformació.

 

L'edifici té 85 metres d'alçada
 

La façana és de ceràmica i acolorida
 

Interior de la Torre Itaim 

El jurat n'ha valorat la funcionalitat, l'optimització de l'espai i la construcció sostenible. De l'estudi B720, n'han sortit, també, projectes com el nou Mercat dels Encantsl'aeroport de Lleida-Alguaire i la Ciutat de la Justícia.

Abans d'aquest guardó, la Torre Itaim ja havia estat distingida amb el premi Pini com a millor edifici residencial i l'International Property Awards en la categoria de promoció residencial d'alt nivell.

Anar al contingut