Espanyol

L'Espanyol i el Betis arriben a un principi d'acord pel traspàs de Sergio García

L'Espanyol ha arribat a un principi d'acord per incorporar Sergio García. El club blanc-i-blau pagarà 1.800.000 euros al Betis i el jugador firmarà per 5 temporades. S'espera que aquest dimarts passi la revisió mèdica i sigui presentat com a nou jugador de l'Espanyol. Ja hi ha acord entre les tres parts i només la peculiar situació del Betis, que necessita el vistiplau del seu administrador judicial per a qualsevol gestió, ha impedit que l'operació es pugui fer oficial aquest dilluns mateix. Sergio García, golejador format al planter del Barça, continuarà, doncs, la seva carrera a l'Espanyol.

Actualitzat
Sergio García renuncia també als diners que li deu el Betis, i que corresponen a la meitat de la fitxa de la temporada passada. El davanter català és a Barcelona, dimarts passarà revisió mèdica i ja el podrien presentar com a nou jugador de l'Espanyol. Format a les categories inferiors del Barça, té 27 anys i en les tres últimes temporades ha jugat al Llevant, al Saragossa i el Betis.

Moisés obre la porta
 
L'interès de l'Olympiacos afalaga, i molt, Moisés Hurtado. El migcampista català, de 29 anys i amb contracte fins al 2012, sap que Ernesto Valverde compta amb ell per retornar els blanc-i-vermells al cim del futbol grec. Els dos clubs negocien, i el jugador es manté a l'espera, tot i que un canvi d'aires trencaria els plans que tenia des de fa anys de retirar-se a l'Espanyol. Cinc temporades al primer equip han convertit Moisés en referent del mig del camp blanc-i-blau, però les portes s'han obert i no serà ell qui les tanqui. Moisés no consultarà Pochettino a l'hora de decidir si marxa o no. La decisió serà seva després de valorar-ho tot.

Pareja s'entrena amb l'equip

Nico Pareja s'ha entrenat aquest dilluns amb els seus excompanys de l'Espanyol. El central tenia permís de l'Spartak de Moscou per passar uns dies a Barcelona. Durant uns minuts ha compartit exercicis amb Iván de la Peña. El cantàbric continua treballant al seu ritme. Ell decidirà si juga uns minuts dissabte contra el Nàstic de Tarragona. Més probable és la presència de Cristian Álvarez, Dátolo i Mattioni.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut