"Gairebé". En plena baralla, un cangur gris occidental intenta donar un cop amb la pota a un altre, però no hi arriba. Perth, Austràlia. Lea Scaddan

Les imatges més divertides dels animals, els Comedy Wildlife Photo Awards 2021

El concurs, com cada edició, intenta sensibilitzar sobre la importància de conservar la fauna salvatge i els seus hàbitats

RedaccióActualitzat

Després d'una fase prèvia amb més de 40 finalistes, ja hi ha veredicte sobre quines són les fotografies més gracioses del regne animal d'aquest 2021.

El concurs Comedy Wildlife Photo Awards el van crear l'any 2015 els fotògrafs Paul Joynson-Hicks i Tom Sullan, amb l'objectiu de conscienciar sobre la importància de preservar la vida salvatge i aconseguir una societat compromesa amb la fauna. El concurs destina els fons recaptats a projectes de conservació.

La fotografia guanyadora és la que, segons l'opinió dels jutges, combina la millor excel·lència tècnica amb el contingut més divertit.

Aquestes són les fotografies guanyadores en cada categoria:

Guanyadora absoluta:

"Au!" Un exemplar de rinopitec daurat a Yunnan, a la Xina. Ken Jensen (@outofvision_photography)(@outofvision_photography)

Premi Alex Walker's Serian a les Criatures a la Terra: 

"Un gosset de les praderies ninja". Una història de David contra Goliat: un gosset de les praderies s'encara amb un pigarg americà que intenta enxampar-lo. Longmont, Estats Units (Arthur Trevino)

Premi Spectrum Photo Criatures a l'Aire i Premi Affinity Photo Tria del Públic :

"Sospito que s'ha acabat l'estiu". Una fulla sorprèn un colom a Oban Argyll, a Escòcia (John Speirs)

Premi Criatures sota l'Aigua:

"Hora d'anar a l'escola". Una llúdriga de l'Índia sembla que faci classes de natació a la seva cria a Singapur. Chee Kee Teo (@c.k.teo)

Recull de "Guanyadors molt elogiats":

"Ballem?" Dues cries d'os bru de Kamtxatka juguen en un riu. Península de Kamtxatka, Rússia. Andy Parkinson (@andyparkinsonphoto)

 

"Mira qui salta molt amunt". Mudskipper, Taiwan (Chu Han Lin)

 

"Pigarg americà majestuós i agraciat". Els pigargs americans fan servir el mateix niu durant anys, fins i tot dècades, afegint-hi nous materials al principi i durant tota la temporada d'implantació. Normalment, són molt hàbils per arrencar branques dels arbres mentre volen. Possiblement cansat de treballar sense parar tot el matí en un nou niu, aquest pigarg en particular no estava mostrant la seva millor forma. Sí, a vegades fallen (David Eppley)

 

"Abraçaarbres". Aquest nassut podria estar gratant-se el nas amb l'escorça aspra, o podria estar besant-la. Els arbres juguen un paper important en la vida dels micos. Qui som per jutjar... (Jakub Hodan)

 

"Secrets". Els petits cadells d'os rentador s'estan explicant secrets (Jan Piecha)

 

"Gairebé". En plena baralla, un cangur gris occidental intenta donar un cop amb la pota a un altre, però no hi arriba. Perth, Austràlia. Lea Scaddan (@lea_scaddan)

 

"Com s'obre aquesta maleïda finestra?" Aquest os rentador passa el temps intentant entrar a les cases per curiositat i potser també per robar menjar (Nicolas de VAULX)

 

"Taaat!" Un os baixant d'un arbre sembla que jugui a fer tat a les muntanyes de Caliman-Harghita, a Romania. Pal Marchhart (@pal_marchhart)

 

"Ja et tinc". Un suslic a punt d'agafar-ne un altre al vol a Hongria. Roland Kranitz (@kranitzroland)
ARXIVAT A:
Medi ambientFotografia Ecologia
Anar al contingut