Futbol

Lendoiro reitera que l'oferta del Barça per Filipe Luis és del tot insuficient

Malgrat els esforços per convèncer Lendoiro i forçar el seu traspàs al Barça, el lateral brasiler Filipe Luis veu com el seu somni de vestir de blaugrana es complica. El president del Deportivo de la Corunya ha advertit un cop més que l'oferta dels culers de vuit milions d'euros és del tot insuficient i que si el Barça vol fitxar el jugador s'haurà de gratar la butxaca.

Actualitzat
A Lendoiro no li ha agradat la manera de negociar del Barça, dirigint-se primer al jugador i després al club gallec, i ha criticat el ball de xifres que els catalans estan protagonitzant per fer-se amb el futbolista.

El mandatari corunyès també ha dit que es va trobar amb Filipe i que el va veure "nerviós" per tota la situació, però li ha recordat que el bé de l'equip està per sobre de l'interès individual.

Malgrat tot, Lendoiro no es tanca en banda i ha admès que les possibilitats de negociació són infinites i que, per tant, encara hi ha temps per arribar a un acord. El president del Deportivo, a més, no ha amagat l'interès del seu equip per fer-se amb algun jove jugador blaugrana en qualitat de cedit, tot i que no ha volgut concretar noms.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut