Futbol

El Manchester City renuncia al fitxatge de Samuel Eto'o cansat de la indecisió del camerunès

No se sap encara el seu destí. Sigui com sigui, la sortida de Samuel Eto'o del Barça sembla cada cop més a prop i dimecres que ve la incògnita sobre el nou equip del davanter africà podria quedar resolta. El representant del jugador, Josep Maria Mesalles, oferirà el dia 15 una roda de premsa on podria anunciar l'adéu definitiu del camerunès. Mesalles ha dit que tant ell com en Samuel ja saben del cert que el club blaugrana no compta amb els seus serveis. Tot i això, el Manchester City ja ha anunciat que renuncia a fitxar-lo.

Actualitzat
El City retira l'oferta per Eto'o

Fins la setmana que ve Samuel Eto'o no pensa revelar quin serà el seu futur. El camerunès té diverses ofertes damunt la taula i una de les més quantioses era la del Manchester City. L'equip anglès, però, ha decidit fer marxa enrere en les seves intencions de fitxar Eto'o. La indecisió del blaugrana ha fet que l'equip anglès anunciés divendres a la nit a la seva pàgina web que buscarà un altre davanter. Amb paraules textuals, des del City diuen que l'entorn del jugador fa que el traspàs no es pugui completar.

Amb un peu i mig fora

La decisió està presa i Eto'o l'anunciarà públicament en una roda de premsa que farà a París dijous de la setmana que ve. Allà, el camerunès explicarà els motius pels quals, finalment, ha decidit abandonar el Barça, tot i que encara li queda una temporada de contracte. Al club asseguren no saber-ne res.

Efectivament, l'oferta de renovació que el Barça li va fer arribar de pressa i corrents per correu electrònic i amb un missatge al telèfon ha estat desestimada. El jugador la considera insuficient i una invitació en tota regla a anar-se'n del club. De fet, des de la directiva ningú s'ha mullat per la continuïtat d'un futbolista que, només en l'última temporada, ha marcat 36 gols.

Curiosament i al contrari de fa just un any, l'únic que havia apostat per la seva continuïtat era Guardiola. Sense Eto'o a la plantilla, el tècnic necessita més que mai el fitxatge d'un davanter. El camerunès aviat serà història.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut