L'autor de còmics lleidatà que arrasa fent recomanacions a Tiktok i que publicarà als EUA

La darrera novel·la gràfica de Paco Hernández es titula "En camino" i arribarà aquest any al mercat nord-americà

Paco Hernández és un tiktoker de còmics lleidatà que arrasa a les xarxes. Alhora, s'està fent un nom dins la novel·la gràfica i un dels seus llibres es publicarà al mercat nord-americà.

Treballa a la Facultat de Lletres de la Universitat de Lleida, però la seva gran passió són els còmics que llegeix i escriu des de fa molts anys.

El dia a dia d'Hernández és fer recomanacions i respondre les preguntes sobre còmics als més de 3 milions de persones que el segueixen.

@pacohdez77 Respuesta a @Sebastián Lomelí #greenscreen #wolverine #adamantium #marvelcomics #comics #booktok #booktokespañol #booktoker #frikadas #marvel #parati #fyp #fy ♬ sonido original - De todo un Paco


Els missatges que rep, explica, l'empenyen a dedicar totes les hores lliures a crear continguts per a les xarxes i també a continuar endavant amb les obres en paper que té entre mans.

"El millor de tot és quan m'envien una foto d'un pare i un fill que estan llegint un còmic junts. Per a mi és molt important, això t'ho paga tot". 

@pacohdez77 #greenscreen #dcstudios #warnerbros #jamesgunn #noticias #noticia #cine #peliculas #noticiastiktok #frikadas #dccomics #batman #superman #parati #fyp #fy ♬ sonido original - De todo un Paco


Aventura americana

La darrera novel·la gràfica que ha creat Paco Hernández,  il·lustrada per José Ángel Ares, es titula "En camino". Recull històries de persones que fan el camí de Santiago. A finals d'any, farà el salt als Estats Units

"És una experiència molt important, perquè el mercat nord-americà és molt, molt difícil".

Afegeix que a l'inici de la vocació que li ha marcat la vida hi situa la revista "Cavall Fort", quan anava a col·legi. Més tard, rememora: "El pare em va comprar un còmic de Superman, en vaig anar llegint més i vaig començar a col·leccionar-ne".

Més endavant, es va posar a escriure'n: "Algunes de les obres són autobiogràfiques i d'altres no, però sobretot són costumistes".

ARXIVAT A:
CòmicTikTok
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut