Barça

Laporta diu que Eto'o té contracte fins al 2010, però que el Barça només vol jugadors compromesos

El president del Barça, Joan Laporta, va assegurar que la renovació d'Eto'o depèn del compromís del jugador amb l'equip. Si Eto'o vol continuar al projecte de Guardiola, el club en negociarà la renovació. Pel que fa a la voluntat manifesta del Madrid d'iniciar una campanya per retallar els deu punts que el separen del Barça, Laporta demana que no es caigui en el mateix error que fa dos anys, quan els madridistes també van acabar guanyant la Lliga després de remuntar punts al Barça.

Actualitzat
Definitivament, Samuel Eto'o és l'home de la setmana a Can Barça. Les declaracions en una revista francesa sobre el seu futur, que tanta polseguera han aixecat, han acabat amb la placidesa que regnava a l'equip blaugrana durant tota la temporada. D'una banda han obert la veda perquè tots els jugadors que acaben contracte d'aquí a un any i mig parlin del seu futur. De l'altra, han tingut resposta del president Laporta, que ha obert a Eto'o la porta de la renovació... però també la de sortida del club.

Eto'o continuarà... si està compromès

En resum. Laporta vol que Eto'o sigui al Barça la temporada que ve però també vol jugadors compromesos amb l'entitat i el projecte. D'això se'n desprèn que Eto'o ha d'aclarir el compromís amb l'entitat. Si és així, no hi haurà problemes per continuar. Si no, la porta sembla cada cop més oberta. Diu Laporta que d'un home extraordinari com Eto'o no se'n pot esperar un comportament ordinari.

I Txiki?

Un altre que ha de renovar és Txiki Begiristain. El secretari tècnic acaba contracte aquest any i Laporta no preveu cap problema per renovar qui considera l'artífex de tots els projectes esportius del club les últimes temporades. Sobre la Lliga, Laporta ha fet una crida a no caure en la trampa que planteja la pressió que arriba de Madrid.

"No hi ha incompatibilitat" en el tema Mallorca

A més, Laporta ha defensat l'actuació del seu despatx professional d'advocats. Tal com publicava el diari "El Mundo", va participar com a mitjancer en un intent de venda del Mallorca a un empresari de l'Uzbekistan, que controla el Budnyokor (club amb el qual el Barça manté un acord de col·laboració). Laporta defensa que la seva actuació ha estat lícita, legal i professional i que no suposa cap incompatibilitat amb la condició de president del Barça.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut