L'actor Jordi Sánchez en la imatge que va penjar a Instagram després de rebre l'alta hospitalària (@jordisanchez_actor)
L'actor en la imatge que va penjar a Instagram després de rebre l'alta (@jordisanchez_actor)

L'agraïment de Jordi Sánchez als sanitaris en sortir de l'hospital després de 40 dies

"Mai hauria imaginat que dormir 24 dies seguits, amb les seves 24 nits, fos tan desagradable", diu Sánchez en una publicació amb una foto seva fora de l'hospital

Actualitzat

L'actor Jordi Sánchez ha rebut l'alta hospitalària després de 40 dies ingressat per Covid-19. L'actor, conegut pels seus papers de Josep Lopes a "Plats bruts" o Antonio Recio a "La que se avecina", ha publicat una fotografia al seu perfil d'Instagram on se'l veu vestit de carrer.

Sánchez, de 56 anys, ha fet un agraïment al personal sanitari de l'Hospital Universitari Fundación Jiménez Díaz, a qui agraeix el talent, la cura i la paciència.

"Mai hauria imaginat que dormir 24 dies seguits, amb les seves 24 nits, fos tan desagradable", ha escrit l'actor sobre la seva estada a l'hospital. Sánchez va ingressar a l'hospital el 6 de febrer i, fa vuit dies, va sortir de la unitat de cures intensives.

A banda dels papers a "Plats bruts" i "La que se avecina" que l'han fet conegut, també ha aparegut en sèries com "L'un per l'altre" o "Cites". En la seva faceta de dramaturg, Sánchez és autor de les obres teatrals "Kràmpack", "Soc lletja", "Excuses", "Hoy no cenamos", "Asesinos todos", "Mitad y mitad" i "El eunuco".

Precisament, quan va ingressar amb coronavirus feia poc que s'havia estrenat al Teatre Reina Victoria de Madrid la seva obra "Asesinos todos", amb Carlos Sobera, Neus Asensi, Elisa Matilla i Ángel Pardo en el repartiment.

 

 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
TelevisióTeatre
Anar al contingut