La selecció espanyola salda amb victòria l'amistós contra Bolívia (2-0)

En l'últim amistós de la selecció espanyola abans que Del Bosque doni la llista oficial per al Mundial, l'equip ha saldat l'amistós davant Bolívia amb una victòria (2-0). El blaugrana Gerard Deulofeu ha debutat amb l'absoluta i Fernando Torres, de penal al minut 49, i Iniesta, al 79, han estat els autors dels gols del partit.

En l'últim amistós de la selecció espanyola abans que Del Bosque doni la llista oficial pel Mundial, l'equip ha saldat l'amistós davant Bolívia amb una victòria (2-0). El blaugrana Gerard Deulofeu ha debutat amb l'absoluta i Fernado Torres, de penal al minut 49, i Iniesta, al 79, han estat els autors dels gols del partit.

La selecció espanyola ha disputat l'últim amistós abans de viatjar als Estats Units al Sánchez Pizjuán davant Bolívia. A l'onze inicial, Del Bosque ha fet debutar Iturraspe i l'equip ha estat més ofensiu que el rival a la primera part. Una combinació entre Mata, Cazorla i Torres ha estat la primera acció de perill. Xavi, de falta, i una pilota al pal d'Azpilicueta a la mitja hora de partit han estat altres de les mostres de les accions a porteria del conjunt espanyol. Justa abans del descans, Javi Martínez ha pentinat la pilota i Quiñonez l'ha tret de sota la porteria. Ha estat l'ocasió més clara fins aleshores.

Han passat quatre minuts de la segona quan una caiguda dubtosa de Javi Martínez dins l'àrea ha acabat amb Fernando Torres transformant la pena màxima. Amb Bolívia sense capacitat ofensiva, Azpilicueta ha servit una bona centrada des de la banda a Iturraspe que no ha pogut finalitzar. Al minut 79, el blaugrana Gerard Deulofeu ha debutat amb la selecció absoluta en entrar al terreny de joc per substituir Pedro. Cinc minuts més tard, ha estat un altre blaugrana qui ha fet el segon gol. Iniesta ha finalitzat una jugada individual amb un xut creuat que el porter Quiñonez no ha pogut aturar. Busquets i Silva ho han intentat al final, però el marcador ja no s'ha mogut.