Pla general d'un dinar a Cal Jou de Conques, al Pallars Sobirà, on s'ha presentat el Festival Cordevi. Imatge del 28 de setembre del 2021 …
Pla general d'un dinar a Cal Jou de Conques, al Pallars Sobirà, on s'ha presentat el Festival Cordevi. Imatge del 28 de setembre del 2021 (Horitzontal)

La quarta edició del Cordevi incorpora actuacions musicals

ACN Conques (Isona i Conca Dellà).-La quarta edició del Festival Cordevi, que se celebrarà els mesos d'octubre i novembre al Pallars Jussà, incorpora enguany 6 propostes musicals. La majoria del total de 22 activitats programades que presenta el festival estan relacionades amb el corder i el vi, però també s'hi troben ofertes relacionades amb productes que s'elaboren a la comarca com la cervesa, l'oli, el safrà o la mel. La voluntat del festival és promoure la gastronomia pallaresa i atreure visitants fora de la temporada més turística. Entre les activitats destacades hi ha caminades de pastor, tallers de cuina i tastos i degustacions.

Paral·lelament al Cordevi un gran nombre de bars i restaurants oferiran menús especials Km0 amb productes del Pallars coincidint amb els caps de setmana de fira. Deu restaurants del municipi de Tremp oferiran durant el festival receptes de 'Paquitos' (entrepans de carn de corder).Aquest festival també vol donar més visibilitat a les fires que s'organitzen a la comarca i donar suport als municipis a l'hora de programar activitats. Cordevi participarà amb activitats a la Fira Ramadera de La Pobleta i la Fira del Codony de Tremp.Per donar visibilitat als sectors agroalimentaris de la comarca, des de l'organització del Cordevi se'ls ha convidat a fer activitats. De les activitats vinculades amb el sector primari, s'hi pot trobar al programa experiències amb ramaders i vitivinicultors, tallers de cuina, tastos guiats i àpats inèdits. En aquesta edició el Festival Cordevi ha incorporat el compromís de suport al sector de l'espectacle i per això s'han programat actuacions musicals gràcies a la vinculació de dos productores del Pallars: Estona de la Pobla de Segur i Inés Quintana de Cal Jou de Conques. Cordevi comptarà amb actuacions com Rambalaya, Tori Sparks o Far Out.

Anar al contingut