Bàsquet

La Penya rebutja els tres milions d'euros que ofereix el Regal Barça per Ricky Rubio

La nova oferta del Regal Barça per fer-se amb Ricky Rubio continua sent insuficient. Malgrat que el club blaugrana ha fet cas de les exigències que fa pocs dies expressava el president de la Penya, Jordi Villacampa, i ha apujat a tres milions d'euros la seva proposta per aconseguir els serveis de Ricky Rubio, l'entitat verd-i-negra no afluixa i assegura que per aquest preu el jugador del Masnou no es mourà de Badalona. El Joventut continua repetint que per concretar el traspàs el Barça necessita situar l'oferta al voltant dels 3,5 milions que presentava el Madrid.

Actualitzat
Els 2,3 milions oferts en primer moment pel Regal Barça van ser titllats de "decebedors" per Jordi Villacampa i és així que el club blaugrana ha tornat a la càrrega amb una nova oferta de 3 milions per aconseguir Ricky Rubio. Però en contra del que podria pensar l'entitat barcelonista, el Joventut continua sense acceptar la proposta.

Tot i les desavinences insalvables entre el jugador i el Joventut, el club de Badalona no descarta retenir el jugador si les negociacions amb el Barça no arriben a bon port. Villacampa va donar per acabada la relació del masnoví amb la Penya, però no està disposat a perdre-hi diners. El màxim dirigent verd-i-negre ha tornat a referir-se als 3,5 milions que suposadament el Madrid posava sobre la taula com a llistó mínim a partir del qual avançar en la negociació.

Tot i que els blancs estan molt a prop de tancar el fitxatge de Prigioni, Ricky continua sent un objectiu tot i que el masnoví ja ha deixat clar que vol continuar a Catalunya.




Anar al contingut