Esquerra fa el seu acte central a Lledoners en el segon dia de campanya

RedaccióActualitzat

En el segon dia de campanya electoral, els republicans han fet el seu acte central i han triat fer-lo Lledoners, coincidint amb els dos anys que el seu president, Oriol Junqueras, és a la presó.

Esquerra s'ha reivindicat com el vot útil; l'única força independentista -afirmen- que pot tornar a quedar primera a Catalunya.

A València, més País ha fet l'acte central amb Compromís, els seus socis de coalició. Uns i altres han llançat missatges contra Sánchez, a qui fan culpable de la repetició de les eleccions. I posen València com a exemple de la política útil, que sap arribar a acords.

 

 

La Junta Electoral rebutja ajornar l'acte del rei a Barcelona aquest dilluns recorregut des de Junts per Catalunya i Esquerra

La ministra de Justícia en funcions, Dolores Delgado, ha advertit que no es poden fer actes que pertorbin el dia de reflexió i que la policia ho impedirà si es necessari.

Els populars, però, es pregunten si Pedro Sánchez és capaç de garantir l'ordre a Catalunya durant la jornada de reflexió.

 

 

ARXIVAT A:
Eleccions generals 2019-10NPSOEPSCERCJuntsUnides PodemCUPPPCsVox
Anar al contingut