Jordi Montull, el dia que va ingressar a la presó (ACN/Pol Solà)
Jordi Montull, el dia que va ingressar a la presó (ACN/Pol Solà)

La Fiscalia recorre el tercer grau de Montull: ha complert 14 mesos de 7,5 anys de presó

Actualitzat

La Fiscalia ha recorregut el tercer grau de l'exdirector financer del Palau de la Música Jordi Montull. Està condemnat a set anys i mig de presó, però divendres passat va sortir de la presó després d'estar-s'hi 14 mesos.

Montull, que ara només ha d'anar a dormir a la presó entre setmana, va començar a complir la seva condemna de set anys i mig de presó pel cas Palau el 22 de juny del 2020 a Brians 2. La condemna és per malversació, apropiació indeguda, blanqueig de capitals i tràfic d'influències.

El que va ser la mà dreta de Fèlix Millet va entrar a la presó el 22 de juny del 2020 i va ingressar directament a la infermeria a causa del seu delicat estat de salut i la seva edat. Un mes després el van haver de traslladar a un hospital per un possible ictus.

També està en semillibertat Daniel Osàcar, extresorer de Convergència Democràtica de Catalunya, condemnat a 3 anys i mig per blanqueig de capitals i tràfic d'influències.

Pel que fa Fèlix Millet, que va ser president del Palau, continua en segon grau. El van condemnar a 8 anys i 20 mesos per l'espoli de la institució cultural i el desviament de fons a CDC.

 

ARXIVAT A:
Cas Palau
Anar al contingut