Antoni Gaudí reposa a la capella de la Verge del Carme, una de les 12 que envolten la cripta.
Antoni Gaudí reposa a la capella de la Verge del Carme, una de les 12 que envolten la cripta.
Barcelona

La cripta de la Sagrada Família reobrirà a principis de juliol un cop reparats els danys provocats per l'incendi

La cripta de la Sagrada Família reobrirà a principis de juliol -encara no hi data concreta- després que s'han reparat els danys que va ocasionar l'incendi intencionat a la sagristia el 19 d'abril, que va obligar a evacuar els 1.500 visitants de la basílica.

Actualitzat
Fonts de la Junta Constructora de la Sagrada Família han informat que s'estan enllestint les tasques a la cripta, que inclouen la neteja del sutge i la reparació de les capes superficials de les parets de pedra, que van resultar malmeses per les altes temperatures.

A més a més, l'incendi ha obligat a refer tota la instal·lació elèctrica d'aquesta cambra, situada a l'absis de la basílica, que el papa Benet XVI va dedicar al culte al novembre del 2010.

Ara, els fidels, que durant les reparacions han estat celebrant la missa en el deambulatori del temple, podran tornar a una cripta que fa tres anys ja va ser sotmesa a obres de restauració.

L'incendi va cremar totalment una de les sagristies, la del costat de la façana del Naixement, i va calcinar armaris amb casulles, portes de fusta, alguns llibres i roba.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut