L'artista de Sant Climent de Llobregat ha institit que no vol contestar preguntes de caire personal

La cantant Aitana denuncia que l'assetgen a casa a causa de la pressió mediàtica: "Tinc por"

En un acte públic ha demanat a la premsa que no gravin l'exterior de casa seva, perquè s'hi han presentat homes de matinada

RedaccióActualitzat

La cantant de Sant Climent de Llobregat Aitana Ocaña ha denunciat l'assetjament que pateix a les portes de casa des que la premsa del cor l'ha posat a l'ull de l'huracà per una suposada ruptura sentimental.

En l'atenció als mitjans a l'arribada d'un esdeveniment, l'artista va haver de fer front una vegada més a les preguntes dels periodistes sobre la seva situació sentimental, i va recordar-los que mai ha parlat de la seva vida privada i que aquesta vegada tampoc no ho faria. A més a més, va demanar ajuda a la premsa:

"Us ho dic amb la mà al cor, siusplau, no em graveu a casa, perquè està començant a venir molta gent a les tres del matí, a les quatre, homes. Estic sola, de veritat, ho passo molt malament, tinc molta por. I quan feu fotografies i graveu casa meva per fora, entenc que és una conseqüència de la meva feina, però necessito la vostra ajuda perquè ho estic passant malament, de debò." 

De fet, la jove de 23 anys s'adreça als periodistes que ha anat fins a l'esdeveniment "per calmar les aigües" i per demanar-los que l'ajudin.

"Entenc que m'heu de gravar pel carrer, el que sigui, és un 'rollàs', però entenc la vostra feina, és el que hi ha..., però no em graveu a casa ni em perseguiu pel carrer, siusplau."

"Però perquè no et persegueixin ho hauràs de confirmar", li contesta una reportera, a qui l'exconcursant d'"Operación Triumfo" i intèrpret de cançons com "Mon amour" insisteix, amablement, que ella mai contesta aquestes preguntes.

 

ARXIVAT A:
Assetjament sexual TelevisióMitjans de comunicació
Anar al contingut