Justin Bieber

Justin Bieber treu nou disc per sorpresa 15 dies després de presentar l'àlbum "Justice"

Es tracta d'un EP amb sis temes amb estils hip-hop, rhythm-and-blues i pop atmosfèric

Laura GalanActualitzat

"Freedom" és el tema principal del nou disc, titulat així també, que Justin Bieber ha publicat aquest dilluns per sorpresa.

És un EP amb 6 temes inèdits, molt sobri, amb aires de hip-hop, rhythm-and-blues i pop atmosfèric. I arriba tan sols 15 dies després de "Justice", el seu sisè disc.

Els talls del nou EP són completament nous i compten amb col·laboracions com BEAM, Brandon Love i Chandler Moor, Judah Smith i Tori Kelly.

Els títols dels temes, per ordre, són "Freedom", "All She Wrote", "We're In This Together", "Where You Go I Follow", "Where Do I Fit In" i "Afraid To Say".

Aquesta és la tercera producció de Bieber en un any.

 


El cantant canadenc, de 27 anys, ha anunciat el llançament a través de les xarxes socials amb un missatge sobri i la captura d'una pantalla de mòbil, completament en blanc i una APP oberta per prendre notes on es pot llegir el nom de l'EP.

 

 

Amb el nou llançament, el cantant intensifica el ritme de producció dels últims anys, ja que no havia editat res des del 2015, quan va treure "Purpose". Durant aquest temps, Bieber va dir que s'havia centrat en la seva recuperació personal.

Amb "Justice", publicat el 19 de març, va afirmar que el seu objectiu era "fer cançons amb què les persones poguessin connectar i se sentissin menys soles".

El seu disc, "Changes", publicat el 2020, estava nominat als últims Grammy com a millor àlbum de pop vocal, però va perdre davant de Dua Lipa.
 

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut